Empresa del mes: Pasoscómodos

Tendències en sabates de tardor

Tardor és la porta d'entrada al fred i l'estació ideal per a començar a comprar els articles que t'abrigaran en cos i ànima fins a la tornada de la calor.

Per ajudar-te a escollir el millor calçat còmode de tardor, hem consultat les recomanacions que ha fet la prestigiosa revista Vogue per aquesta temporada de tardor 2017.

 

Descobreix, a continuació, les sabates que es porten més aquesta tardor i les opcions més còmodes per als teus peus pels mesos d'octubre, novembre i desembre.

Botes de canya de color vermell. Si vols lluir una figura esvelta, has de comprar-te els models que ofereixen aquesta temporada les principals marques del mercat en aquesta línia. Unes botes altes tintades amb el color de la passió.

El botí-mitjó. Aquesta temporada també es duran aquestes sabates que, estèticament, estaríem parlant de la bota com si fos un mitjó. Botes que aporten estampats, dissenys i textures com si d'uns mitjons es tractés.

Sabates kitten heel amb poc talons. Les dones que detesten les altures estan d'enhorabona, ja que aquesta tardor es portaran també els talons baixos coneguts com a kitten heels (talons de gatet). Molt adequats per a combinar-los amb pantalons texans.

Botins chunky. Si voleu lluir unes sabates còmodes i elegants, segurament la millor compra que pots fer aquesta tardor és la d'uns botins amb plataforma ampla. Amb ells podràs gaudir d'uns centímetres extra amb l'avantatge d'estalviar-te molèsties als peus.

Sock sneackers. Si optes per un calçat còmode per al teu dia a dia a la feina o per a passejar còmodament per la ciutat, aquesta tardor el que et recomanem són unes esportives amb turmellera que els teus peus ho agrairan.

 

Tardor és una estació ideal per a començar a lluir el millor calçat per als mesos freds i humits.

Contacte

  • Jordi Sala
  • 08030 - Barcelona
  • (Barcelona)
[...]
Carregant...
Informació legal
x

e-mail: info@alternativabarcelona.com

¡CSS Válido!