Actualitat

Lovesexing: el cas de botiga eròtica d'èxit

Si fa uns mesos us explicàvem a la secció d'”Empresa del Mes” el cas d'èxit de les botigues eròtiques de Barcelona de Lovesexing, avui us anunciem l'obertura del seu últim establiment a Barcelona província, però aquesta vegada a la capital del Vallès Occidental, a Sabadell.

 

La cadena de sex shops, que compta també amb botiga en línia, ha apostat pel centre de Sabadell per atraure a un públic divers, modern i atrevit, en la línia de les botigues eròtiques d'èxit que porten anys triomfant als Estats Units i Europa.

 

La clau de l'èxit en aquest tipus de negocis ha estat el fet d’apostar per una imatge moderna, lluminosa i atractiva a l’hora de vendre articles sexuals. Antigament els sex shops s'associaven a un públic masculí d’edat avançada, botigues petites i molt barroques i fosques perquè a la gent li feia cosa entrar a aquest tipus de locals.

 

No obstant això, avui dia, a ple S.XXI parlar de sexe cada vegada està més normalitzat i trobar botigues amb un ampli catàleg d'articles dedicats al sexe ja no ens xoca tant. El personal de les botigues de Lovesexing compta amb estudis especialitzats en sexologia i ofereix una assistència personalitzada als clients per donar un servei i tracte excepcionals.

 

La nova botiga a Sabadell, situada al carrer Pedregar, 8 està molt a prop dels ferrocarrils catalans i té molt bona comunicació amb transport públic. Encara que es tracti d'un local petitó, segueix la mateixa estètica que els establiments germans de Barcelona.

 

Amb el blanc com a color dominant, el client que entri a la botiga eròtica veurà fàcilment les joguines sexuals més noves agrupades en una secció especial, la llenceria més sexy i les disfresses més picants en un espai dedicat a aquesta finalitat i una secció de cosmètica sexual molt cuidada a l’alçada dels més exigents.

 

A què esperes per a descobrir-la?

Contacte

  • Jordi Sala
  • 08030 - Barcelona
  • (Barcelona)
[...]
Carregant...
Informació legal
x

e-mail: info@alternativabarcelona.com

¡CSS Válido!