Empresa del mes: La Tienda Top Model

La Tienda Top Model, especialistes en regals infantils

La Tienda Top Model neix a finals de 2014 com a botiga online de tots els productes Top Model. En aquesta completa botiga en línia hi trobaràs les últimes novetats en accessoris de moda Top Model com ara samarretes i mocadors, articles de papereria, productes de bellesa i bijuteria i jocs i joguines de les models favorites de les pre-adolescents. A més, per als més petits de la casa también disposen de regals infantils de les col·leccions My Style Princess, House of Mouse o Monster Cars.

Gaudeix de la més àmplia varietat de regals per a nens i nenes de diferents edats, tant per als més menuts d'entre 3 i 6 anys com per als nens i nenes pre-adolescents fins als 14 i 15 anys.

A La Tienda Top Model, organitzen els productes per categories, col·leccions i segons les necessitats i demandes estacionals. Així, podràs accedir als teus productes favorits mitjançant les categories principals com per exemple Bosses i Accessoris, Papereria o Roba i Perfums; les diferents col·leccions de la botiga eelectrònica (Ylvi and the Minimoomis, Monster Cars, etc.) o mitjançant categories que agrupen articles nous per a regalar en determinades èpoques de l'any (regals de comunió, regals per a nenes, regals personalitzats, etc.).

Amb un equip especialment bolcat a l'atenció de sobre clients, tant en línia com a la botiga física, La Tienda Top Model s'ha convertit en un referent al sector dels regals infantils al nostre país. Productes de qualitat, varietat de catàleg i enviaments que no superen les 48h. en tota la Península, són només alguns dels ingredients que garanteixen l'èxit d'aquest comerç electrònic.

Il·lumina la cara dels més jovenets amb els regals infantils més divertits i a la moda. Només a La Tienda Top Model!

Contacte

  • Jordi Sala
  • 08030 - Barcelona
  • (Barcelona)
[...]
Carregant...
Informació legal
x

e-mail: info@alternativabarcelona.com

¡CSS Válido!