Actualitat

Barcelona Activa, amb la ocupació de qualitat

L'organisme de promoció econòmica i ocupació de la ciutat de Barcelona ha anunciat que només acceptarà ofertes laborals que estableixin un salari igual o superior als 1.000 euros i un contracte mínim de sis mesos.

La iniciativa també contempla que les ofertes que es presentin al portal d'ocupació de l'organisme garanteixin i afavoreixin la conciliació entre el treball i les obligacions familiars.

Es tracta d'una mesura que els dirigents de Barcelona Activa han consensuat amb els sindicats per lluitar contra la precarietat laboral i millorar així les condicions dels assalariats de la ciutat de Barcelona.

 

La proposta no és intranscendent, ja que Barcelona Activa és un dels centres de treball que compta, actualment, amb un dels serveis de recerca de feina més efectius que hi ha actualment.

L'any 2016 més de mil persones van trobar un treball a través de la mediació del servei, una xifra que suposa un increment de gairebé unes 300 incorporacions respecte a les contractacions facilitades en el període anterior.

Al marge d'aquesta acció que pretén millorar la qualitat de l'ocupació dels treballadors, Barcelona Activa ha incorporat criteris d'eficiència social en les licitacions.

 

Aquestes decisions dutes a terme per l'organisme en els últims mesos formen part de l'Estratègia per a l'ocupació de Barcelona 2016-2020.

En aquesta estratègia s'ha establert com a prioritat atendre les necessitats d'ocupació dels col·lectius més vulnerables de la ciutat, com les dones, les persones majors de 45 anys en situació de desocupació de llarga durada i les persones sense papers.

Les mesures per al foment de l'ocupació impulsades pels ajuntaments i els organismes municipals reflecteixen el compromís del municipi per la construcció d'una ciutat més humana i habitable.

Contacte

  • Jordi Sala
  • 08030 - Barcelona
  • (Barcelona)
[...]
Carregant...
Informació legal
x

e-mail: info@alternativabarcelona.com

¡CSS Válido!